virus.pngBELANGRIJKE MEDEDELINGEN

Onderstaande activiteiten worden tot nader order uitgesteld wegens de richtlijnen RIVM m.b.t. het Corona virus.

  1. Amusementskoor “De Nieveensterjongens” hadden een tweetal voorjaarsconcerten op de rol staan, te weten op 21 maart ’20 Aanvang 20:00 uur en op 28 maart ’20 Aanvang 14:00 uur. Beiden concerten vonden plaats in het Zalencentrum Jimm’s te Gieten.

Gezien de actuele berichtgeving met betrekking tot de coronavirus pandemie en de richtlijnen van het RIVM zijn wij helaas genoodzaakt deze beide concerten te verzetten naar 24 oktober 2020 's avonds en 30 oktober 2020 's middags en heten dan najaarsconcerten. Eveneens in het Zalencentrum Jimm's te Gieten. Wij hopen u dan alsnog te mogen begroeten!

De reeds door u gekochte toegangskaarten behouden  hun geldigheid. Voor meer info Kik Hier

  1. Al onze SVO aktiviteiten en de Sociale Eettafel Gieterveen en Gasselternijveen zijn tot nader order uitgesteld. De SVO Busreis op 1 mei 2020 is eveneens verschoven naar Vrijdag 11 september 2020. Voor meer info Klik Hier

Voor meer informatie Klik Hier  Voorwoord onze voorzitster Klik Hier  Voor thuis bewegen Klik Hier

Als-je-toekomst-je-lief-is.jpg

 Handenschudden

 

 U bevindt zich op de website van de Senioren Vereniging Oostermoer

 

De seniorenvereniging stelt zich ten doel:

  1. Een samenleving te bevorderen die zorgzaamheid betracht jegens senioren in onze regio te weten Gieten / Gieterveen / Nieuwediep / Gasselte / Gasselternijveen en Gasselternijveenschemond.

  2. De belangen van senioren in onze regio te behartigen in de ruimste zin van het woord, zowel individueel als collectief.

  3. Het organiseren van sociale, culturele, recreatieve, sportieve, educatieve en voorlichtende activiteiten.

  4. Eén keer per maand een seniorenmiddag te organiseren, om en om in het Dorpshuis Gieterveen, en het Dorpshuis ‘De Spil’ in Gasselternijveen.

  5. Eén keer per maand een afdelingsblad uit te geven waarin u al onze activiteiten kunt terug vinden en u op de hoogte gehouden wordt over de thema’s zorg, inkomen en welzijn, deze kunt u ook terug vinden op onze website: www.seniorenverenigingoostermoer.nl

  6. De jaar contributie is vastgesteld op € 25,00 per lid per jaar, tweede lid op het zelfde adres € 20,00. De contributie komt grotendeels ten goede aan de vereniging voor de activiteiten die wij voor u willen gaan organiseren.

  7. Lid worden van de SVO, of iemand anders een lidmaatschap cadeau Geven? U kunt zich als lid aanmelden door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan contact met u op. Klik hier.

 Samen zijn 2

SAMEN HOUDEN WIJ ONZE DORPEN LEEFBAAR