Handenschudden

 

 U bevindt zich op de website van de Senioren Vereniging Oostermoer

 

De seniorenvereniging stelt zich ten doel:

  1. Een samenleving te bevorderen die zorgzaamheid betracht jegens senioren in onze regio te weten Gieten / Gieterveen / Nieuwediep / Gasselte / Gasselternijveen en Gasselternijveenschemond.

  2. De belangen van senioren in onze regio te behartigen in de ruimste zin van het woord, zowel individueel als collectief.

  3. Het organiseren van sociale, culturele, recreatieve, sportieve, educatieve en voorlichtende activiteiten.

  4. Eén keer per maand een seniorenmiddag te organiseren, om en om in het Dorpshuis Gieterveen, en het Dorpshuis ‘De Spil’ in Gasselternijveen.

  5. Eén keer per maand een afdelingsblad uit te geven waarin u al onze activiteiten kunt terug vinden en u op de hoogte gehouden wordt over de thema’s zorg, inkomen en welzijn, deze kunt u ook terug vinden op onze website: www.seniorenverenigingoostermoer.nl

  6. De jaar contributie is vastgesteld op € 25,00 per lid per jaar, tweede lid op het zelfde adres € 20,00. De contributie komt grotendeels ten goede aan de vereniging voor de activiteiten die wij voor u willen gaan organiseren.

  7. Lid worden van de SVO, of iemand anders een lidmaatschap cadeau Geven? U kunt zich als lid aanmelden door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan contact met u op. Klik hier.

 Samen zijn 2

SAMEN HOUDEN WIJ ONZE DORPEN LEEFBAAR