logo_mfcdespil.png

Het nieuwe activiteitenjaar in MFC “De Spil” in Gasselternijveen is van start gegaan. Een deel van de activiteiten wordt ondersteund door welzijnsorganisatie Impuls. Carla Yntema is namens deze organisatie de nieuwe buurtwerker. Zij zal in Gasselternijveen de activiteiten van Impuls begeleiden.

Wandelen: Impuls houdt iedere eerste en derde dinsdag van de maand een wandeling. Er wordt om 10:00 uur gestart bij De Spil en er wordt ruim een uur gelopen. Aanmelden is niet nodig.

Dorpsmaaltijd: Elke derde donderdag van de maand is er om 17:00 uur een Dorpsmaaltijd. Voor een gering bedrag kan men een voedzame tweegangenmaaltijd voorgeschoteld krijgen, bereid door de kookgroep uit het dorp. Voor de Dorpsmaaltijd moet men zich uiterlijk tot tweedagen vóór de maaltijd opgeven. Dit kan door een briefje in de groene brievenbus van Impuls te doen die in de hoofdingang van het MFC De Spil hangt. Er zijn ook trouwe bezoekers die maandelijks aan de maaltijd meedoen. Zij dienen zich bij afwezigheid even af te melden.

Handwerkcafé: Elke vierde dinsdag van de maand is van 10:00 uur tot 11:30 uur het Handwerkcafé.

Voor alle activiteiten geldt dat consumpties die men in De Spil nuttigt betaald moet worden.

Voor vragen kan gebeld worden met Impuls. Telefoon:0592-245924 Voor een uitgebreid overzicht Klik hier