Buurtbus Lijn 505.jpg

MAAK KENNIS MET DE BUURTBUS EN DE NIEUWE BUURTBUSROUTE

April 2018

Beste dorpsgenoten,

In samenwerking met dorps coöperatie ‘De Brug’ uit Gasselternijveen, Senioren Vereniging Oostermoer, het OV-Bureau en Publiek Vervoer Groningen/Drenthe heeft het bestuur van de Buurtbusvereniging Oostermoer besloten m.i.v. maandag 9 april 2018 de buurtbuslijn 505 door Gasselternijveen De Vaart en Gasselternijveenschemond te laten rijden. Dit ter compensatie van de opgeheven streekbuslijn 73. Een voordeel is dat bezoekers van het Refaja Ziekenhuis te Stadskanaal in en uit kunnen stappen bij de halte Gasselterbrug te Stadskanaal. De route door Drouwenermond komt hiermee te vervallen. 

De Buurtbus lijn 505, zoals u misschien weet, wordt bemenst door vrijwilligers, is bedoeld om voor een goede aansluiting en verbinding te zorgen tussen de dorpen die gelegen zijn tussen Gieten en Stadskanaal waar geen regulier Openbaar Vervoer rijdt, en geeft tevens een goede aansluiting op het overige Openbaar Vervoer aan het OV-Knooppunt N33/N34 te Gieten en het Busstation te Stadskanaal.

Voor de dienstregeling Klik Hier

 

Buurtbuslijn 505 rijdt voorlopig niet wegens Corona virus uitbraak Voor meer informatie Klik Hier

 

 

De prijs voor een enkele reis bedraagt, ongeacht waar u instapt, €2,00. Een maandabonnement kost €40,00.

Voor inlichtingen kunt u zich wenden tot Mw. A. Huiting, voorzitster van de Buurtbusvereniging Oostermoer. www.buurtbusoostermoer.nl

 

Samen zijn 2.jpgSAMEN HOUDEN WIJ ONZE DORPEN LEEFBAAR