Kerstman-1.png

Kort verslag Sociale Eettafel c.q. Kerstdiner 16 december ’16

Mede dankzij een gift van de Perenclub Gieterveen heeft de Sociale Eettafel voor de Senioren op vrijdag 16 december ’16 een heus Kerstdiner kunnen bereiden in de vorm van een feestelijk lopend buffet. Het aantal deelnemers bestond uit 40 personen.

Meina Hoving en Grietje Blaauw hadden al het voorwerk gedaan met het bereiden van een kippen en groentesoep, het maken van een overheerlijke amuse, het braden van de rollades en niet tevergeten de stoofpeertjes.

Gerard Doeve heeft zich over de kipfilets ontfermt door deze te braden en Louis van Rietschoten met het bakken van de aardappelschijfjes. Trijntje Hoiting, Marieke Muntjewerff en Jacqueline Wolfs met het aankleden en versieren van de tafels.

Klokslag 17:00 uur zaten alle genodigden aan tafel en deden zich te goed aan het overheerlijke kerstdiner. Grietje Blaauw vrolijkte het geheel op met het voorlezen van diverse kerstgedichten en een kerstverhaal.

Wij willen eenieder bedanken die dit eetfestijn tot een succes heeft weten te maken. In het bijzonder nogmaals de Perenclub van Gieterveen die dit Kerstdiner financieel heeft weten te ondersteunen.

We mogen terugkijken op een zeer gezellig samenzijn in een heuse kerstsfeer. Voor een foto impressie Klik hier

Wij willen eenieder fijne kerstdagen en een voorspoedig en vooral gezond 2017 toewensen.

Wij zien u graag terug op onze volgende Sociale Eettafel op Vrijdag 27 Januari 2016. Aanvang 12:00 uur. Intree: €6,00

Samen zijn 2.jpg

SAMEN HOUDEN WIJ ONZE DORPEN LEEFBAAR